Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@15:49:19 GMT

چرا کرونایی ها دچار ریزش مو می شوند؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۲۵۶۸

چرا کرونایی ها دچار ریزش مو می شوند؟

گئورگی آبراموف، پزشک متخصص روسی در مصاحبه ای اعلام نمود که چرا ریزش شدید مو در زمان ابتلا به کووید 19 می افتد و چگونه می توان با این مشکل کنار آمد.

به گزارش برنا؛ تأثیر بیماری کویید 19 کرونا بر روی بدن انسان هنوز به طور کامل درک نشده است. به احتمال زیاد این بیماری به طور غیر مستقیم و نه مستقیم به ریزش مو مربوط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معتقد است که موضوع استرس است که با بیماری همه گیر ارتباط ناگسستنی دارد و موجب ریزش مو می شود.

وی گفت: "امروز 100 ٪ ثابت شده است که طاسی یک روند کاملاً خود ایمنی است، یعنی سیستم ایمنی بدن به مو های خود حمله می کند. اغلب این روند در اثر استرس ایجاد می شود. وقتی در مورد آن صحبت می کنیم، باید درک کنیم که رفتن به محل کار، جایی که رئیس احمق است، استرس را ایجاد می کند، این یک زندگی عادی است.

برای ریزش شدید مو، استرس بسیار فراتر از حد بسیار زیاد خود باید باشد. بیماری همه گیری، که متأسفانه، برخی را به شدت تحت تأثیر قرار داده است و استرس ابتلا به ان موجب ریزش شدید مو شده است

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ریزش مو و کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور گفت: یکی از عوامل استرس‌، کار بیش از حد است و انجام اعمال تکراری، یکنواخت و طولانی نیز موجب ضعف در سلامت افراد می‌شود.

حسین روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استرس در محیط کار و تأثیر آن بر افراد، با بیان اینکه یکی از نتایج استرس می‌تواند فرسایش فیزیکی بدن باشد، اظهار کرد: در بسیاری از افرادی که در معرض قسمتی از این مخاطرات هستند، می‌توان بسیاری از پیامدها و نتایج مضر استرس را مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه حتی اگر استرس، عامل به وجود آورنده آسیب‌ها نباشد، می‌تواند عامل تسریع یا تشدید کننده آسیب‌ها به شمار رود، افزود: میزان رضایت شغلی و اجتماعی افراد و حتی طول عمر آنها رابطه بسیار نزدیکی با میزان استرس دریافتی از محیط دارد.

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، درجه بالایی از استرس در محیط کار، می‌تواند افزایش هزینه‌های ناشی از افزایش سوانح کار، زمان‌های تلف شده، افزایش مراقبت‌های بهداشتی و کاهش بازدهی را به همراه داشته باشد.

روزبهانی ادامه داد: کاهش بازدهی می‌تواند به علت ناتوانی‌های جسمانی و به دلیل پیامدهای روانی استرس حاصل شود و شواهد موجود نشان می‌دهد که ضعف در کارایی می‌تواند ناشی از استرس کاری و شرایط نامناسب محیط کار باشد.

وی با بیان اینکه خواسته‌های شغلی افراد به طور معنی‌داری به سلامت و نشانه‌های آسیب‌شناسی افراد ارتباط دارد، گفت: یکی از عوامل استرس‌، کار بیش از حد است؛ کار زیاد میزان بالایی از استرس را به وجود می‌آورد و افرادی که مجبور باشند فعالیت‌های سخت، طولانی و با حجم زیاد را انجام دهند، به شدت تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور با بیان اینکه اعمال تکراری، یکنواخت و طولانی موجب ضعف در سلامت افراد می‌شود، اضافه کرد: فشار کار نیز می‌تواند استرس‌آور باشد؛ به عنوان مثال مشخص شده است افرادی که برای پیشرفت شغلی باید به شدت کار کنند، اسید اوریک خون بالایی دارند که به عنوان یک شاخص از استرس محسوب می‌شود.

کد خبر 751289

دیگر خبرها

  • نشانه‌های کاهش قندخون در دیابتی‌ها
  • بلینگام در مرز گریه: فکر می‌کنید رئال را دفن کرده‌اید
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید